img

Efter många års letande hittade jag Anders Massage. Klassisk massage som både är avkopplande och djupverkande.

Anders är professionell och extremt dedikerad sitt yrke. Jag har nu gått hos Anders i 3 år. Jag kommer aldrig att sluta.

Jag rekommenderar Anders till alla jag känner. Anders Massage är massage på riktigt

Anton Renström

Anders, söders bästa massör. Jag kom till Anders första gången hösten 2012. Jag hade värk i ryggen, nacke, höftleder, de två första gångerna var inte så angenäma pga mina stela muskler men efter tre -fyra gånger märkte jag en jätte skillnad.

Jag går nu regelbundet på massage för att orka med mitt arbete som op-sköterska inom tandvården. Tack Anders för din kunskap om människan och för de egenhändigt tillverkade pralinerna som man får smaka efter behandlingen.
Ingegerd Vesterlund

Jag hade problem med spända och stela axlar. Efter behandling hos Anders har jag blivit mer rörlig i både axlar och armar. Nu går jag regelbundet på behandling hos Anders
Thomas Anttila

Jag kan varmt rekommendera Anders Massage. Jag går regelbundet på behandlingar för min rygg och har blivit påtagligt bättre. Mycket professionellt bemötande och behandling, dessutom bjuder Anders på chokladtryfflar, frukt och vatten. Kan inte bli bättre!”

Linda Hambäck, filmproducent, http://www.leefilm.se/

Jag har horat runt i många år. Både i Sverige och utomlands. Hos många har jag bara legat en endaste gång, i bästa fall två. Jag har hoppas från tuva till tuva och låtit många män (och en del kvinnor) klämma på min kropp.

Men nu är det slut på det. Nu har jag hittat rätt!

Anders är den absolut bästa massören jag nånsin varit hos!

Det är ingen mys-pys-massage man får. Ingen direkt SPA-känsla. Och det gör ont när han trycker på olika trigger points. Men jävlar , resultatet. Idag går jag med fjäderlätta steg. Hade inte ens ont i ryggen när jag vaknade,(vilket jag alltid har annars) jag sov som en stock hela natten, utan att vakna en enda gång, vaknade utvilad. Något som faktiskt inte har hänt sen jag blev utbränd 2009/2010 och drog på mig en ordentlig sömnstörning.

Dominika Pecinzky, Vd Mafioso, http://mafioso.se/